Zelf  Epoxy-Art maken.

Wil jij leren hoe je zelf zo’n prachtig Epoxy Art kunstwerk kunt  maken? Maar je wilt dit eerst uittesten in een workshop?  Meld je dan nu aan voor een privé-workshop. Je kunt je alleen aanmelden, maar ook met zijn tweeën. Geef dit aan in het formulier bij je aanmelding.

Tijdens deze workshop vertel ik je wat er allemaal mogelijk is met epoxy en alle problemen waar je tegenaan kunt lopen. Zodat je na deze workshop, zelf thuis aan de slag kunt met epoxy.

Met al deze informatie gaan we aan de slag, en gaan we een kunstwerk maken met epoxy en pigmenten op een schaal 38cm Ø.

Door te spelen met verschillende kleuren, en eventueel glitter en steentjes heb je dan een echte eyecatcher om trots op te zijn .

Het maximum  aantal cursisten voor deze cursus is voor 2 personen, zodat je de volledige aandacht en begeleiding krijgt. Heb je een speciale vraag? Stel hem dan via het contactformulier.

De kosten voor deze workshop bedragen € 85,- per persoon. Dit is inclusief alle materialen. Voor koffie, thee en fris wordt gezorgd.

Je kunstwerk kan niet gelijk mee naar huis, deze zal minstens 24 uur moeten drogen. Deze kan eventueel worden opgestuurd tegen een vergoeding van E20,- .

Meedoen-regeling

U kunt nu ook uw meedoenregeling-tegoed  van de Gemeente Tilburg, gebruiken voor de workshops bij Fabulous Art Designs.

 

2024          Juni

Zaterdag 15 juni van 12.30 uur tot 14.30 uur.

Zaterdag 29 juni van 12.30 uur tot 14.30 uur. (VOL)

2024          Juli

Zaterdag  6 juli  van 10.00 uur tot 12.00 uur.  (VOL)

 

 

 

Inschrijfformulier workshop ResinArt