Exclusieve designs en Workshops

Schilderijen met unieke designs en workshops.

Mijn designs kunnen worden afgedrukt op canvas, Acrylglas,  aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Je kunt ook een afdruk krijgen op behang in elk gewenst formaat. De designs zijn beschikbaar bij de webshop van “Werkaandemuur” waar je direct op diverse materialen kunt bestellen. Werkaandemuur verzorgd het printen en versturen.

FabulousArtDesigns geeft de workshops Epoxy-Art en Alcohol-inkt.

De workshops Epoxy-Art en Alcohol-inkt worden gegeven in een huiselijke sfeer met maximaal 2 cursisten, zodat je alle aandacht en begeleiding krijgt. Vaak op de zaterdagochtend. Nu ook doordeweeks mogelijk en op afspraak. In deze workshops leer je de basisvaardigheden het gebruik van de verschillende materialen en technieken. Alle materialen zijn inbegrepen en na afloop heb je je eerste kunstwerk gemaakt. Daarnaast geef ik workshops op maat. Heb je speciale wensen, vul dan contactformulier in.

U kunt nu ook uw meedoenregeling-tegoed  van de Gemeente Tilburg, gebruiken voor de workshops bij Fabulous Art Designs in Tilburg.

Meedoen-regeling                                            

Aanmelden voor een Workshop
Aanmelden voor een Workshop
Direct bestellen bij Werkaandemuur