Algemene voorwaarden FABULOUSARTDESIGNS

Artikel 1: Definities 

  1. FabulousArtDesigns gevestigd te Tilburg, KvK-nummer 66556554 wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.
  2. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als koper.
  3. Partijen zijn verkoper en koper samen.
  4. Met de overeenkomst wordt bedoeld de koopovereenkomst tussen partijen.

Artikel 2: Toepasselijkheid algemene voorwaarden 

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van diensten of goederen door of namens verkoper.
  2. Afwijken van deze voorwaarden kan alleen als dat uitdrukkelijk én schriftelijk door partijen is overeengekomen.


Artikel 3: Betaling en levering

  1. De volledige koopsom wordt altijd via bankoverschrijving of binnenkort iDEAL , Paypal voldaan.
  2. Het bestelde artikel wordt binnen 2 werkdagen na betaling verzonden.

Artikel 4: Herroepen en retourneren

Herroepen

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst te herroepen. Dit doe je door mij te mailen via info@fabulousartdesigns.com. Vermeld in je e-mail je naam, ordernummer en het product wat je wilt retourneren. Het is fijn als je ook de reden van retour opgeeft.

 Retourneren

Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijslabel en in originele verpakking te zitten. Retouren die niet voldoen aan deze voorwaarden, die zijn beschadigd, vervuild of veranderd, kunnen worden geweigerd.

Artikel 5: Verzenden

Na herroeping van de overeenkomst heb je nog eens 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat ik deze retour heb ontvangen. Het is aan te raden om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Verzenden met track & trace kan vanaf € 4,25 via PostNL. Kosten van retourzending zijn voor de afzender.

Artikel 6: Restitutie

Na ontvangst van je retour , en het artikel is niet beschadigd of gedragen, dan stort ik het bedrag binnen 14 dagen terug op de bankrekening die is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling.  Het kan enkele dagen duren voordat het geld daadwerkelijk op je rekening staat.

Artikel 9: Vragen of klachten.

Als je een vraag of een klacht hebt over de door mij geleverde sieraden, over een levering of  over de informatie op deze website, dan verneem ik dat graag.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het dragen van mijn sieraden als ik aan het maken ervan. Ik zal me dan ook maximaal inspannen om je klacht op te lossen. Je kunt je klacht melden via het contactformulier, of via info@fabulousartdesigns.com.